>  Pohištvo  >  TV enote in stojala  >  TV omarica 140x40x45 cm reciklirana tikovina

TV omarica 140x40x45 cm reciklirana tikovina

164,99 

90 na zalogi

Naša lesena TV omarica je popolna izbira za dodajanje rustikalnega čara v vaš dom. Ta TV omarica iz reciklirane tikovine je bila izpostavljena vremenskim vplivom, sušena v peči in fino brušena za pridobivanje zelo gladkega izgleda. Tikovina je znana po svoji izjemni moči, zato je veliko bolj primerna za pohištvo, kot druge vrste lesa. To […]

Šifra: VidaXL_325273 Kategorija:

Dobava od 5 do 8 dni.

Brezplačna dostava za nakup nad 400€

Opis

Naša lesena TV omarica je popolna izbira za dodajanje rustikalnega čara v vaš dom.

Ta TV omarica iz reciklirane tikovine je bila izpostavljena vremenskim vplivom, sušena v peči in fino brušena za pridobivanje zelo gladkega izgleda. Tikovina je znana po svoji izjemni moči, zato je veliko bolj primerna za pohištvo, kot druge vrste lesa. To TV stojalo v naravni barvi ima močno površino iz trdega lesa. Nanjo lahko postavite televizijo, ruter, večpredstavnostne naprave ali pa okrasne stvari, kot so foto okvirji, košare s sadjem ali vaze. Ta lesena omarica je opremljena z 2 predaloma, zato zagotavlja veliko prostora za organizirano shranjevanje vseh vrst manjših stvari. TV enota je vzdržljiva in preprosta za čiščenje.

Pomembna opomba: Barve in vzorci se lahko od kosa do kosa razlikujejo, zato je vsaka omarica edinstvena; dostava je naključna.

  • Material: Reciklirana tikovina, vezan les
  • Celotne dimenzije: 140 x 40 x 45 cm (Š x G x V)

Dodatne informacije

Teža22 kg
Trgovina

VidaXL

Blagovna znamka

vidaXL

Barva

Rjava

Velikost

140 x 40 x 45 cm

Brezplačna dostava
Varen nakup
Več kot 30.000 izdelkov