>  Drugi  >  Ustvarjanje in zabava  >  Hobiji in ustvarjanje  >  Glasbeni instrumenti in dodatki za orkester  >  Dodatki za instrumente s strunami  >  Dodatki za kitaro  >  Prilagodljivo zložljivo dvojno stojalo za kitaro
Akcija!

Prilagodljivo zložljivo dvojno stojalo za kitaro

34,99 

34 na zalogi

Narejeno je iz kakovostnega jekla, zato je to nastavljivo dvojno stojalo za kitaro idealno za držanje vseh vrst kitar. Njegova edinstvena oblika omogoča, da imate dve kitari na enem stojalu. Trpežno zgrajeno stojalo za kitare je zasnovano za leta uporabe. Odstranljiv jarem vam omogoča želeno prilagoditev višine, ki je kot nalašč za vsako kitaro. Zahvaljujoč […]

Šifra: VidaXL_70034 Kategoriji: ,

Dobava od 5 do 8 dni.

Brezplačna dostava za nakup nad 400€

Opis

Narejeno je iz kakovostnega jekla, zato je to nastavljivo dvojno stojalo za kitaro idealno za držanje vseh vrst kitar. Njegova edinstvena oblika omogoča, da imate dve kitari na enem stojalu. Trpežno zgrajeno stojalo za kitare je zasnovano za leta uporabe.

Odstranljiv jarem vam omogoča želeno prilagoditev višine, ki je kot nalašč za vsako kitaro. Zahvaljujoč penastim podporam na vratu podporah talna in nosilcem, bodo kitare brez kakršnih koli poškodb.

Ne drseče gumne kape ne samo zaščititijo samo tal pred praskami, temveč nudijo tudi dodano osnovno podporo. Zložljiva zasnova prinaša enostavno prenosljivost in lažje shranjevanje.

  • Barva: Črna
  • Material: jeklo
  • Nastavljiva višina: 66 – 80 cm
  • Primerno za dve kitari

Dodatne informacije

Teža1 kg
Trgovina

VidaXL

Blagovna znamka

vidaXL

Barva

črna

Brezplačna dostava
Varen nakup
Več kot 30.000 izdelkov